Moordspel met acteur


Om te zorgen dat een moordspel echt bij uw feest past zijn er een aantal keuzes die u kunt maken. Door deze keuzes kunnen we precies een moordspel op maat voor u verzorgen!

De eerste keuzes gaat over hoe actief u zelf wil zijn tijdens het spel. Wij kunnen u een spel bieden waarbij de acteur een show opvoert en de gasten meer als een soort publiek toekijken. Natuurlijk is er leuke interactie met de deelnemers en die moeten zeker ook wat doen maar spelen zelf geen rol.
De andere optie is dat een aantal deelnemers zelf de rol van verdachte spelen en dat de overige gasten hen ondervragen. Een stuk interactiever dus dan de andere optie.

Wil je een feest na een drukke dag waarbij je lekker achterover kan zitten en kan genieten van een interactieve show? Dan is de eerste optie het beste voor je. Wil je een moordspel waarbij gasten zich verkleden en elkaar actief ondervragen dan is de tweede optie het beste.

Daarnaast zijn er bij de tweede optie allerlei verschillende onderwerpen waar het moordspel over kan gaan. Van maffia tot een rijke weduwe, van een restaurant tot een baron die dood gevonden is. Zo kunnen we altijd een thema vinden dat bij u past. Ook een moordspel in het Engels is mogelijk bij ons.

Kortom: wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. We maken er samen een onvergetelijk moordspel van!